söndag 6 mars 2016

Talang, talang i lärkor där ... säg mig vem som... mest talangfull är...

Talangafton. En av de äldsta traditionerna i Lärkan. En av de bästa traditionerna i lärkan. Hur kommer det sig då? Jo, det är väl helt enkelt det att det i lärkgeneration efter lärkgeneration alltid finns de mest imponerande talanger i elevskaran, såväl dolda som de mer uppenbara. Då kan ju en talangafton inte bli något annat än bra!


Man skulle kunna tro att en legendarisk rapcover var i full fart på scenen. Men nej, det är bara aftonens värdar som fartfyllt och frimodigt guidar publiken genom programmet.


Bella i ettan behövde inget mer än en mikrofon för att få en hel skola att hoppa över ett andetag. Hon sjöng som om hon aldrig gjort något annat och jag tror ingen protesterar mot juryn när de utnämnde henne till vinnare.
Kurragömma...?
...neej, absolut inte! Tanwa bjöd på en häpnadsväckande dans! Finmotorik och kroppskoordination på hög nivå! 


På Lärkans lista över charmtroll finnes just nu dessa tre gossar från tvåan. Inte fick de bara abiturienterna på första raden att smälta, deras låt hade även ett budskap som gav lite romantisk handledning till dem som behöver. 

Som sagt, deras Axis of Awesome-tolkning lämnade inte publiken otjusad - de vet mycket väl hur man samlar röster. Här överräcker vår eminente konventsstyrelse priset till publikens favorit. Konventsstyrelsen, som för övrigt ska ha ett stort tack för att de ordnat det hela jättebra i år igen!
Foto: Frida Björklund