onsdag 12 mars 2014

Med sikte på Kotka

Igår spelades flickornas skolkorgbollsturnering. Fyra lag var med, varav två gick vidare till medaljspelen i Kotka, som ordnas senare eftersom Kotka inte kunde delta idag.Vår första match spelade vi mot Norsen, vi hade en ganska trög start och det blev en jämn match. Till slut samlade vi ändå våra styrkor och vann med en poäng.


Andra matchen, mot Borgå gick betydligt bättre och vi hade ett starkt övertag genom hela spelet. Vinst nummer två gladde oss och vi samlade krafter mot den sista matchen för dagen, mot Helsinge.


Den var en väldigt jämn match, vi var ganska jämnstarka med dem och det var en väldigt spännande match. Synd nog vann de oss 14-12, med bara en korg. Det var så klart synd, men vi var ändå glada över att ha kommit vidare till medaljspelen, tillsammans med Helsinge. Och med några träningar här emellan ska vi ta och slå åtminstone dem i Kotka. Och så klart hoppas vi och ger allt för att även vinna Kotka, med blicken framåt.Det var en kul dag och inget allvarligt hände, några mindre trevliga tacklingar och en hel del fult spel, men det är så det är. Bara att ta emot och köra sin egen grej, jag kan så klart bara tala för min egen del men jag tror att alla är mycket stolta över vårt lag. Vi hade en väldigt bra laganda och det vi verkligen kan vara stolta över är vårt försvar, det sitter väldigt bra nu. Och hur det än går har vi nu försäkrat oss en medalj i år igen. Förra året var färgen silver, vilken blir den i år?

Mette