fredag 28 augusti 2015

Lärkans lägerskola edition 2015


För exakt en vecka sedan anlände tre busslass med trötta lärkor från Raseborg. Ettornas lägerskola var över. Och som en del av mediateamet kan vi väl säga att lägerskolan round 2 inte blir lättare.
 Det var ju ändå inte vår lägerskola eller tutorernas, därmed är det inte vår uppgift att njuta utan vi var bara där för att våra nya ettor skulle få uppleva Lärkans lägerskola med så äkta lärkananda som möjligt.Vi tog ett litet snack med en del ettor för att se hur bra vi lyckats med vår uppgift.
Enligt Isabel Matalamäki 1:3 & Julia Ek 1:1 fungerade den klassiska äventyrsbanan än en gång. Den var roligare än förväntat och en hel del variation.Killarna Daniel Niklander & Markus Nyman från 1:4 träffade en hel del nya människor och tyckte det bästa var att få bara vara med vänner. Alla fyra ettor anser att den traditionella Allsång på svansen var en succé . Mysigt var det verkligen med våra nästan 140 nya ettor och alla andra ivriga allsångare som försökte tränga sig in i, ja ni vet, den inte allt för stora grilhyddan.

Glöm inte att gå och kolla Lärkans Facebooksida för att få se alla de suveränt fina bilderna vi i mediateamet jobbat hårt för!

Tack o hej för oss!
//Marie & Emilia

Bilder: Marie Krogius, Niklas Pajunen, Niklas Punkari och Emilia Winqvist